notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Divat a 2000-es években

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2022. December 7. Ambrus
 • EZ A HÍR TERJED A NETEN :

  Oxigént termel a NASA új eszköze
  KACSA VAGY IGAZ?JÁRJUNK UTÁNA EGYÜTT!
 • EZ A HÍR TERJED A NETEN :

  NASA közleménye szerint nem csak a fantázia műve az UFÓk létezése
  KACSA VAGY IGAZ?JÁRJUNK UTÁNA EGYÜTT!
 • EZ A HÍR TERJED A NETEN :

  A tengerbiológusok is meglepődtek, amikor meglátták ezt a tengeri lényt a strandon!
  KACSA VAGY IGAZ?JÁRJUNK UTÁNA EGYÜTT!

 | Szerző: B. Á.
címkék: Elgondolkodtató

Hasvillantás, Buffalo cipő, csípőnadrág – Így öltöztünk a 2000-es években!

hirdetes
Divat 2000
A mi értékelésünk szerint ez a hír:
Igaz
Szerinted? Olvasd el a cikket és szavazz a lap alján, mit gondolsz erről a hírről, és nézd meg mások véleményét, vagy küldj be információt, képet, véleményt írásban! Vessünk véget a facebook-on terjedő szennyáradatnak, állítsuk meg a kacsa hírek terjedését a közösségi média erejével.

Régebben más volt! Szinte minden, így a divat is teljesen más volt, sokan vannak, akik szeretnék elfelejteni a borzalmas ruhadarabokat, viszont vannak szép számmal olyanok is, akik visszasírják a múltat. Na, de nézzük, hogyan öltözködtünk a 2000-es években! 

A 2000-es évek divatja – Csípőnadrág

A csípőnadrág szerintem csak a férfiaknak okozott örömöt, a nőknek nem igazán. Érdekes, hogy a 2000-es években minden fiatal nő ilyen nadrágot viselt, aki nem, azt pedig cikinek titulálták. Nem véletlenül jött hirtelen és gyorsan divatba, ugyanis a legnagyobb sztárok is ilyet hordtak, nevezetesen Britney Spears, Christina Aguilera, de ide lehet sorolni Rihannát és Paris Hiltont is. A csípőnadrág kiemelte az idomokat, szép látványt nyújtott a férfiak számára, viszont nagyon kényelmetlen volt, sokszor pedig ízléstelennek hatott. 

 

2000-es évek divatja – Hódít a farmer

A 2000-es évek elejére tett szert a legnagyobb népszerűségére a farmer. Mindenki farmert hordott, ráadásul tette mindezt úgy, hogy a farmerhez is famert vett fel. Ekkor vitték át az anyagot alkalmi viseletbe, estélyibe, de még zakó is készült belőle. Visszagondolva, nagyon rossz ötlet volt, viszont még ma is divatban van a farmer farmerrel öltözködés…

 

A 2000-es évek divatja – Csőtopp

Ha megnézzük a 2000-es évek bulifotóit, akkor észrevehetjük, hogy az egyik legnépszerűbb ruhadarab a csőtopp volt (természetesen csípőnadrággal párosítva). Az összes lány hasa látszódott, a szülők pedig mindig rossz szemmel néztek rájuk, mondván, hogy megfáznak vagy éppen közönségesnek nevezték őket, de hát akkoriban az volt a ciki, aki nem így öltözködött. 

 

A 2000-es évek divatja – Buffalo

Elérkeztünk a jó öreg Buffalo cipőhöz, ami hódított a fiúk és a lányok körében is. Nekem sosem volt, mert valamiért nagyon bugyutának és nevetségesnek tartottam.

 

A 2000-es évek divatja – A deszkás nadrág

És ha már szóba került a Buffalo cipő, még véletlenül sem szabad kihagyni a felsorolásból a deszkás nadrágot. Ez annyira vicces ruhadarab volt, hogy még ma is nevetek, amikor rá gondolok. Az osztályunkból három srác is ezt hordta, mind a három állandóan azzal volt elfoglalva, hogy újra és újra felhúzza a leesni igyekvő nadrágot – sose felejtem el a látványt…

Szavazz, szerinted ez a hír:
Kacsa
Nem bizonyított
Részben igaz
Igaz
Mondd el a véleményed a cikkről, értékeld 1-5-ig!
| Szavazatok száma: 0
hirdetes

Van információd a témáról? Képed, bizonyítékod?
Írd le nekünk, küldd be, megjelentetjük! Kattints ide!


 Oxigént termel a NASA új eszköze

Oxigént termel a NASA új eszköze

2022-11-13

Az oxigén létfontosságú az életbenmaradásunkhoz! A NASA új eszközt fejlesztett a Marson történő oxigén kinyerésére! Mutatjuk ,hogyan termelhető oxigén a Marson!

NASA közleménye szerint nem csak a fantázia műve az UFÓk létezése

NASA közleménye szerint nem csak a fantázia műve az UFÓk létezése

2022-11-08

Egyre több a megmagyarázhatatlan repülő tárgy az égen. Mi az igazság? Tényleg léteznek ufók vagy mindez egy képzelet szüleménye ami vírusként terjed a világon?

A tengerbiológusok is meglepődtek, amikor meglátták ezt a tengeri lényt a strandon!

A tengerbiológusok is meglepődtek, amikor meglátták ezt a tengeri lényt a...

2019-03-12

A CNN szerint a lény 2 méter hosszú volt, az UC Santa Barbara rezervátum homokos partján találtak rá. A lény felbukkanása a kaliforniai, ausztráliai és új-zélandi tudósokat is meglepte.


2019-02-26 A lábméretedből kiderül, hány évig fogsz élni!

Brit kutatók kapcsolatot találtak a lábméret és a várható életkor között, legalábbis erre következtetnek abban a tanulmányban, amely 3.400 személy bevonásával készült. Nézzük a részleteket!

2019-02-25 Nagy-Britanniában kezdődött, de hamarosan a magyarokba is chip kerülhet!

Egyre többen aggódnak, ugyanis állítólag már folynak a tárgyalások, hogy egyes Nagy-Britanniába lévő vállalatok, már megtették az első lépéseket abba az irányba, hogy az alkalmazottakba hamarosan mikrocsipeket ültessenek, a „biztonsági szint” fejlesztése

2019-02-16 Búcsú a dízelautóktól – Kitilthatják a nagyvárosokból a dízelautókat

A dízelautó tulajdonosok nem igazán fognak örülni ennek a hírnek, mivel ki szeretnék tiltani a 2014-nél idősebb autókat a nagyvárosokból. Ez azt is jelentené, hogy kezdhetünk megszabadulni a dízelautóktól…Nézzük a részleteket!

2019-02-13 2 csésze kávé hatása a májra. Ezt nem gondoltuk volna!

Mindig arról hallani, hogy mennyi rosszat okoz a kávé a szervezetnek, de most végre felbukkant egy pozitív hír is! Ezt okozza napi 2 csésze kávé a májjal.

A lábméretedből kiderül, hány évig fogsz élni!

Brit kutatók kapcsolatot találtak a lábméret és a várható életkor között, legalábbis erre következtetnek abban a tanulmányban, amely 3.400 személy...

Nagy-Britanniában kezdődött, de hamarosan a magyarokba is chip kerülhet!

Egyre többen aggódnak, ugyanis állítólag már folynak a tárgyalások, hogy egyes Nagy-Britanniába lévő vállalatok, már megtették az első...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a misztikus, érdekes hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.