notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

NASA felfedi az ufókkal kapcsos tudnivalókat

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2023. Október 1. Malvin
 • EZ A HÍR TERJED A NETEN :

  Mit csinál egy Vagyonőr? Kik ők, hol dolgoznak és mi a szakma jelentősége?
  KACSA VAGY IGAZ?JÁRJUNK UTÁNA EGYÜTT!
 • EZ A HÍR TERJED A NETEN :

  Érdekel a szállodavezetés? Így válhatsz profi szállodamenedzserré!
  KACSA VAGY IGAZ?JÁRJUNK UTÁNA EGYÜTT!
 • EZ A HÍR TERJED A NETEN :

  Hogyan old meg a tárolást egy osztott szobában?
  KACSA VAGY IGAZ?JÁRJUNK UTÁNA EGYÜTT!

 | Szerző: Komjáti Anna
címkék: Belföld, Elgondolkodtató, Külföld, Misztikus, Rejtély, Részben igaz

NASA közleménye szerint nem csak a fantázia műve az UFÓk létezése

hirdetes
NASA
A mi értékelésünk szerint ez a hír:
Részben igaz
Szerinted? Olvasd el a cikket és szavazz a lap alján, mit gondolsz erről a hírről, és nézd meg mások véleményét, vagy küldj be információt, képet, véleményt írásban! Vessünk véget a facebook-on terjedő szennyáradatnak, állítsuk meg a kacsa hírek terjedését a közösségi média erejével.

Gondolkodtál már azon ,hogy tényleg léteznek-e ufók? Vagy mindezt csak kitalálta valaki? Pilóták és tudósok együttes erővel szállnak harcba annak érdekében, hogy kiderítsék az igazságot, ami az ufókról terjed a földön. 

Igazak a legendák? Tényleg léteznek az ufók?

Mégis csak lehet valami igazság abban, amit az emberek terjesztenek régóta? Tényleg léteznek a földönkívüliek? Vajon figyelnek minket esetleg tanulmányi kísérletek lettünk anélkül, hogy mi bármit is érzékelnénk ebből? Egy érdekes dologba fogott az amerikai kormány, amit érdemes megnéznünk, hogy kiderüljön az igazság. A NASA munkatársai szerint az ufó kérdés nemzetbiztonsági kockázatot jelent ennek kivizsgáltatására létrehoztak egy tizenhat főből álló testületet. 

Az amerikai kormány teljesen másképp álla az UFO kérdéshez, mint előtte ugyanis az 1940-es évektől kezdve elutasították az UFOkkal kapcsolatos felvetéseket. A hivatali nyelvben az azonosítatlan légi jelenség (UAP) elnevezés váltotta fel az ufó kifejezést. 

Mi az, amit ufóként nevez meg az emberiség? 

Az ufó kifejezést minden olyan beazonosíthatatlan repülő tárgyra mondjuk melynek sebessége, mozgása, teljesítménye és szerkezeti felépítése eltér attól, amit mi emberek ismerünk. 
„Merőben új területre lépünk”- hangzott a mondat Ryan Graves egykori haditengerészeti vadászpilótájának szájából aki az AIAA azonosítatlan repülőtárgyak csoportjának elnöke. A kijelentéshez csatlakozott Ravi Kopparapu is aki a NASA bolygókutatójaként dolgozik.

Graves saját élményről számolt be miszerint 2014-és 2015-ben ufók lebegtek az általa vezérelt F/A-18 Hornet vadászrepülőgép felett.

„Több mint 30 éve a NASA-nál dolgozó emberektől a technológiai közösségekből érkezőkig” elterjedt az összefogás elmélete. Az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusa kötelezővé tette a Pentagonnak és a hírszerző ügynökségeknek az ufók tanulmányozását és felfedezéseik megosztását a nyilvánosság és a felügyelőbizottság számára. A NASA 2022. júniusában tette közzé saját UAP- kutatással foglalkozó szervezetét. A képviselőház által júliusban elfogadott törvényújítást vezetne be, amely arról szól, hogy a kormánytisztviselők megtorlás nélkül közzé tehessék információikat az ufókról. 
A pentagon is részt vesz az összeállítással kapcsolatos jelentésben a kongresszus számára az azonosítatlan repülő tárgyak észleléséről. „Továbbra is a tervek szerint, 31-én nyújtják be a kongresszusnak”- számolt be Susan Gough a Pentagon szóvivője egy levélben.

Graves 2019 óta történt tizenegy esetet hozta fel példaként ugyanis ebben az évben 500 láb távolságnál közelebb kerültek a repülőgéphez. Scott Bray haditengerészeti hírszerzésnél dolgozó igazgatóhelyettese májusban számolt be a kongresszusnak a jelenségekről.
A NASA kutatócsapata 2023 közepére ígérte első ufókkal kapcsolatos jelentéseinek közzétételét.

 

 

Szavazz, szerinted ez a hír:
Kacsa
Nem bizonyított
Részben igaz
Igaz
Mondd el a véleményed a cikkről, értékeld 1-5-ig!
Átlagos értékelés: 4,00 | Szavazatok száma: 1
hirdetes

Van információd a témáról? Képed, bizonyítékod?
Írd le nekünk, küldd be, megjelentetjük! Kattints ide!


Mit csinál egy Vagyonőr? Kik ők, hol dolgoznak és mi a szakma jelentősége?

Mit csinál egy Vagyonőr? Kik ők, hol dolgoznak és mi a szakma jelentősége?

2023-09-08

A személy és vagyonőrök olyan szakemberek, akik kulcsfontosságú szerepet játszanak a biztonság fenntartásában és a vagyonvédelemben különböző környezetekben.

Hogyan old meg a tárolást egy osztott szobában?

Hogyan old meg a tárolást egy osztott szobában?

2023-07-12

Sokszor előfordul, hogy a gyerekeknek osztozkodniuk kell egy szobán, ami azt eredményezi, hogy két gyerek ruháit és játékait kell bepréselnünk egy szobába.

Mi a különbség a vagyonőr és a biztonsági őr között?

Mi a különbség a vagyonőr és a biztonsági őr között?

2023-06-14

A vagyonőrök és a biztonsági őrök fontos szerepet töltenek be a biztonság és a védelem terén. De akkor mi a különbség egy vagyonőr és egy biztonsági őr között?


2023-08-18 Érdekel a szállodavezetés? Így válhatsz profi szállodamenedzserré!

Ha vágyaid közé tartozik a szállodaiparban való sikeres vezetés, itt van néhány kulcsfontosságú lépés, amelyek segíthetnek elérni a szállodaüzemeltetési célt.

2022-11-13 Oxigént termel a NASA új eszköze

Az oxigén létfontosságú az életbenmaradásunkhoz! A NASA új eszközt fejlesztett a Marson történő oxigén kinyerésére! Mutatjuk ,hogyan termelhető oxigén a Marson!

2018-12-28 Nostradamus jóslata 2019-re: 27 évig tartó borzalom közeleg...

Nostradamus jóslatainak sajnos, vagy nem sajnos, de lehet hinni, ugyanis már nagyon sok minden bejött, amit előre látott…A francia jövendőmondó szerint jövőre elszabadul a pokol a Földön, nézzük a részleteket!

2017-06-23 Leggyakoribb álmok jelentése, álomfejtés

Minden álmunknak van egy mögöttes jelentése, amiről nem árt tudnunk! Most eláruljuk a 7 legtöbbször előforduló álom jelentését. Álomfejtés az Utánajárunk.hu-val!

Szálloda vagy Airbnb - melyik a jobb választás az utazásodhoz?

Az utazás tervezésekor sokan szembesülnek a kérdéssel, hogy melyik szállási lehetőséget válasszák: a hagyományos szállodát vagy az Airbnb-t....

Mi a különbség a vagyonőr és a biztonsági őr között?

A vagyonőrök és a biztonsági őrök fontos szerepet töltenek be a biztonság és a védelem terén, de sokan összekeverik a két fogalmat. De akkor pontos...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a misztikus, érdekes hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.