notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

NASA felfedi az ufókkal kapcsos tudnivalókat

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Július 21. Dániel
 • EZ A HÍR TERJED A NETEN :

  Utánajártunk! Ennyivel kereshet többet egy magánorvos
  KACSA VAGY IGAZ?JÁRJUNK UTÁNA EGYÜTT!
 • EZ A HÍR TERJED A NETEN :

  Mikor indíthat egy orvos saját praxist, vállalkozást?
  KACSA VAGY IGAZ?JÁRJUNK UTÁNA EGYÜTT!
 • EZ A HÍR TERJED A NETEN :

  5+1 szállodai szolgáltatás, amit minden tavasszal be kéne vezetni
  KACSA VAGY IGAZ?JÁRJUNK UTÁNA EGYÜTT!

 | Szerző: Komjáti Anna
címkék: Belföld, Elgondolkodtató, Külföld, Misztikus, Rejtély, Részben igaz

NASA közleménye szerint nem csak a fantázia műve az UFÓk létezése

hirdetes
NASA
A mi értékelésünk szerint ez a hír:
Részben igaz
Szerinted? Olvasd el a cikket és szavazz a lap alján, mit gondolsz erről a hírről, és nézd meg mások véleményét, vagy küldj be információt, képet, véleményt írásban! Vessünk véget a facebook-on terjedő szennyáradatnak, állítsuk meg a kacsa hírek terjedését a közösségi média erejével.

Gondolkodtál már azon ,hogy tényleg léteznek-e ufók? Vagy mindezt csak kitalálta valaki? Pilóták és tudósok együttes erővel szállnak harcba annak érdekében, hogy kiderítsék az igazságot, ami az ufókról terjed a földön. 

Igazak a legendák? Tényleg léteznek az ufók?

Mégis csak lehet valami igazság abban, amit az emberek terjesztenek régóta? Tényleg léteznek a földönkívüliek? Vajon figyelnek minket esetleg tanulmányi kísérletek lettünk anélkül, hogy mi bármit is érzékelnénk ebből? Egy érdekes dologba fogott az amerikai kormány, amit érdemes megnéznünk, hogy kiderüljön az igazság. A NASA munkatársai szerint az ufó kérdés nemzetbiztonsági kockázatot jelent ennek kivizsgáltatására létrehoztak egy tizenhat főből álló testületet. 

Az amerikai kormány teljesen másképp álla az UFO kérdéshez, mint előtte ugyanis az 1940-es évektől kezdve elutasították az UFOkkal kapcsolatos felvetéseket. A hivatali nyelvben az azonosítatlan légi jelenség (UAP) elnevezés váltotta fel az ufó kifejezést. 

Mi az, amit ufóként nevez meg az emberiség? 

Az ufó kifejezést minden olyan beazonosíthatatlan repülő tárgyra mondjuk melynek sebessége, mozgása, teljesítménye és szerkezeti felépítése eltér attól, amit mi emberek ismerünk. 
„Merőben új területre lépünk”- hangzott a mondat Ryan Graves egykori haditengerészeti vadászpilótájának szájából aki az AIAA azonosítatlan repülőtárgyak csoportjának elnöke. A kijelentéshez csatlakozott Ravi Kopparapu is aki a NASA bolygókutatójaként dolgozik.

Graves saját élményről számolt be miszerint 2014-és 2015-ben ufók lebegtek az általa vezérelt F/A-18 Hornet vadászrepülőgép felett.

„Több mint 30 éve a NASA-nál dolgozó emberektől a technológiai közösségekből érkezőkig” elterjedt az összefogás elmélete. Az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusa kötelezővé tette a Pentagonnak és a hírszerző ügynökségeknek az ufók tanulmányozását és felfedezéseik megosztását a nyilvánosság és a felügyelőbizottság számára. A NASA 2022. júniusában tette közzé saját UAP- kutatással foglalkozó szervezetét. A képviselőház által júliusban elfogadott törvényújítást vezetne be, amely arról szól, hogy a kormánytisztviselők megtorlás nélkül közzé tehessék információikat az ufókról. 
A pentagon is részt vesz az összeállítással kapcsolatos jelentésben a kongresszus számára az azonosítatlan repülő tárgyak észleléséről. „Továbbra is a tervek szerint, 31-én nyújtják be a kongresszusnak”- számolt be Susan Gough a Pentagon szóvivője egy levélben.

Graves 2019 óta történt tizenegy esetet hozta fel példaként ugyanis ebben az évben 500 láb távolságnál közelebb kerültek a repülőgéphez. Scott Bray haditengerészeti hírszerzésnél dolgozó igazgatóhelyettese májusban számolt be a kongresszusnak a jelenségekről.
A NASA kutatócsapata 2023 közepére ígérte első ufókkal kapcsolatos jelentéseinek közzétételét.

 

 

Szavazz, szerinted ez a hír:
Kacsa
Nem bizonyított
Részben igaz
Igaz
Mondd el a véleményed a cikkről, értékeld 1-5-ig!
Átlagos értékelés: 4,00 | Szavazatok száma: 1
hirdetes

Van információd a témáról? Képed, bizonyítékod?
Írd le nekünk, küldd be, megjelentetjük! Kattints ide!


Utánajártunk! Ennyivel kereshet többet egy magánorvos

Utánajártunk! Ennyivel kereshet többet egy magánorvos

2024-07-05

A magán- és állami szektorban dolgozó orvosok jövedelme jelentősen eltérhet, ami sokakat arra ösztönöz, hogy magánpraxist indítsanak, magasabb kereset és rugalmasabb munkakörülmények reményében.

Mikor indíthat egy orvos saját praxist, vállalkozást?

Mikor indíthat egy orvos saját praxist, vállalkozást?

2024-06-07

Az orvosi praxis és vállalkozás indítása komoly előkészületeket és alapos tervezést igényel, amely számos lehetőséget kínál a szakmai fejlődésre és a karrierépítésre. Ennek jártunk utána.

5+1 szállodai szolgáltatás, amit minden tavasszal be kéne vezetni

5+1 szállodai szolgáltatás, amit minden tavasszal be kéne vezetni

2024-05-17

Ahogy a természet újjászületik tavasszal, úgy nyílnak meg új lehetőségek a szállodák számára is, hogy frissítő és vonzó szolgáltatásokkal készüljenek az új szezonra.

2024-03-07 Fogszabályozás előtt állsz? Akkor ezt a 8 dolgot tudnod kell!

Ebben a cikkben áttekintjük a fogszabályozás legfontosabb szempontjait, és megosztunk néhány hasznos tippet azoknak, akik előtt állnak ezen utazás.

2024-01-11 Milyen térelválasztási lehetőségeink vannak egy irodában?

Az irodai környezet megteremtésekor a térelválasztás kulcsszerepet játszik, hiszen jól megválasztott megoldások segítenek optimalizálni a munkaterületeket

2023-12-06 5+1 Játék, Amivel Minden Szülinapi Zsúrt Fel lehet Dobni!

Egy sikeres szülinapi buli kulcsa a szórakoztató és izgalmas játékokban rejlik. Ha szeretnéd feldobni a következő zsúrt, itt van néhány ötlet, amelyek garantáltan leköti majd a kis vendégeket.

Hagyd az unalmas alkoholt és zoknit: ennek örül egy férfi a születésnapján!

A férfiak születésnapján gyakran okoz fejtörést az ajándékválasztás. Legyen szó barátról, partneréről, családtagról vagy kollégáról, a...

Mosonmagyaróvár és környéke látnivalói!

Fedezd fel Mosonmagyaróvár és környékének varázslatos világát tavasszal, amikor a természet felébred, és mindenütt virágok borítják az utakat és a réteket!
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a misztikus, érdekes hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.