notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

NASA felfedi az ufókkal kapcsos tudnivalókat

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2023. Április 2. Áron
 • EZ A HÍR TERJED A NETEN :

  A fogkövet el lehet távolítani otthoni módszerekkel?
  KACSA VAGY IGAZ?JÁRJUNK UTÁNA EGYÜTT!
 • EZ A HÍR TERJED A NETEN :

  Mire jó a fekete fogkrém? Mennyire biztonságos a használata?
  KACSA VAGY IGAZ?JÁRJUNK UTÁNA EGYÜTT!
 • EZ A HÍR TERJED A NETEN :

  Oxigént termel a NASA új eszköze
  KACSA VAGY IGAZ?JÁRJUNK UTÁNA EGYÜTT!

 | Szerző: Komjáti Anna
címkék: Belföld, Elgondolkodtató, Külföld, Misztikus, Rejtély, Részben igaz

NASA közleménye szerint nem csak a fantázia műve az UFÓk létezése

hirdetes
NASA
A mi értékelésünk szerint ez a hír:
Részben igaz
Szerinted? Olvasd el a cikket és szavazz a lap alján, mit gondolsz erről a hírről, és nézd meg mások véleményét, vagy küldj be információt, képet, véleményt írásban! Vessünk véget a facebook-on terjedő szennyáradatnak, állítsuk meg a kacsa hírek terjedését a közösségi média erejével.

Gondolkodtál már azon ,hogy tényleg léteznek-e ufók? Vagy mindezt csak kitalálta valaki? Pilóták és tudósok együttes erővel szállnak harcba annak érdekében, hogy kiderítsék az igazságot, ami az ufókról terjed a földön. 

Igazak a legendák? Tényleg léteznek az ufók?

Mégis csak lehet valami igazság abban, amit az emberek terjesztenek régóta? Tényleg léteznek a földönkívüliek? Vajon figyelnek minket esetleg tanulmányi kísérletek lettünk anélkül, hogy mi bármit is érzékelnénk ebből? Egy érdekes dologba fogott az amerikai kormány, amit érdemes megnéznünk, hogy kiderüljön az igazság. A NASA munkatársai szerint az ufó kérdés nemzetbiztonsági kockázatot jelent ennek kivizsgáltatására létrehoztak egy tizenhat főből álló testületet. 

Az amerikai kormány teljesen másképp álla az UFO kérdéshez, mint előtte ugyanis az 1940-es évektől kezdve elutasították az UFOkkal kapcsolatos felvetéseket. A hivatali nyelvben az azonosítatlan légi jelenség (UAP) elnevezés váltotta fel az ufó kifejezést. 

Mi az, amit ufóként nevez meg az emberiség? 

Az ufó kifejezést minden olyan beazonosíthatatlan repülő tárgyra mondjuk melynek sebessége, mozgása, teljesítménye és szerkezeti felépítése eltér attól, amit mi emberek ismerünk. 
„Merőben új területre lépünk”- hangzott a mondat Ryan Graves egykori haditengerészeti vadászpilótájának szájából aki az AIAA azonosítatlan repülőtárgyak csoportjának elnöke. A kijelentéshez csatlakozott Ravi Kopparapu is aki a NASA bolygókutatójaként dolgozik.

Graves saját élményről számolt be miszerint 2014-és 2015-ben ufók lebegtek az általa vezérelt F/A-18 Hornet vadászrepülőgép felett.

„Több mint 30 éve a NASA-nál dolgozó emberektől a technológiai közösségekből érkezőkig” elterjedt az összefogás elmélete. Az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusa kötelezővé tette a Pentagonnak és a hírszerző ügynökségeknek az ufók tanulmányozását és felfedezéseik megosztását a nyilvánosság és a felügyelőbizottság számára. A NASA 2022. júniusában tette közzé saját UAP- kutatással foglalkozó szervezetét. A képviselőház által júliusban elfogadott törvényújítást vezetne be, amely arról szól, hogy a kormánytisztviselők megtorlás nélkül közzé tehessék információikat az ufókról. 
A pentagon is részt vesz az összeállítással kapcsolatos jelentésben a kongresszus számára az azonosítatlan repülő tárgyak észleléséről. „Továbbra is a tervek szerint, 31-én nyújtják be a kongresszusnak”- számolt be Susan Gough a Pentagon szóvivője egy levélben.

Graves 2019 óta történt tizenegy esetet hozta fel példaként ugyanis ebben az évben 500 láb távolságnál közelebb kerültek a repülőgéphez. Scott Bray haditengerészeti hírszerzésnél dolgozó igazgatóhelyettese májusban számolt be a kongresszusnak a jelenségekről.
A NASA kutatócsapata 2023 közepére ígérte első ufókkal kapcsolatos jelentéseinek közzétételét.

 

 

Szavazz, szerinted ez a hír:
Kacsa
Nem bizonyított
Részben igaz
Igaz
Mondd el a véleményed a cikkről, értékeld 1-5-ig!
Átlagos értékelés: 4,00 | Szavazatok száma: 1
hirdetes

Van információd a témáról? Képed, bizonyítékod?
Írd le nekünk, küldd be, megjelentetjük! Kattints ide!


Bemutatjuk Oscart, a macskát, aki képes megjósolni a halált

Bemutatjuk Oscart, a macskát, aki képes megjósolni a halált

2017-05-25

Az állatok időről időre bebizonyítják, hogy jóban-rosszban társai az embernek. Létezik azonban egy első ránézésre tündéri kis állat, akitől mindenki retteg.

 Oxigént termel a NASA új eszköze

Oxigént termel a NASA új eszköze

2022-11-13

Az oxigén létfontosságú az életbenmaradásunkhoz! A NASA új eszközt fejlesztett a Marson történő oxigén kinyerésére! Mutatjuk ,hogyan termelhető oxigén a Marson!

Horrorfilmbe illő dolgot szedett ki az orvos a hasából!

Horrorfilmbe illő dolgot szedett ki az orvos a hasából!

2017-06-16

Ez a férfi évek óta székrekedésre panaszkodott. A gyógyszerek nem oldották meg a baját, így rászánta magát a műtétre... Horrorfilmbe illő dolgot szedett ki az orvos belőle!


2017-08-19 Egy teljesen új, kullancsok által terjesztett vírust fedeztek fel!

Az eddig ismert Lyme-kór és agyhártyagyulladás mellett most egy teljesen új vírust fedeztek fel a tudósok a fertőzött kullancsokban. Neve: Heartland vírus!

2017-06-07 Kiütéseket kapott a bolti rovarirtó szertől!

Ahelyett, hogy te is ilyen kiütéseket szereznél a bolti rovarirtó szerektől, mert könnyen lehet, készítsd el inkább házilag a rovarok elleni riasztó anyagot!

2017-06-22 23 háztartási tárgy, amiket megéri eladni eBayen

23 olyan mindennapos, háztartási tárgyat mutatunk nektek, amit az eBay-en aranyárban mérnek! Sose gondoltad volna, de ezekből akár milliomos is lehetsz!

2019-02-13 2 csésze kávé hatása a májra. Ezt nem gondoltuk volna!

Mindig arról hallani, hogy mennyi rosszat okoz a kávé a szervezetnek, de most végre felbukkant egy pozitív hír is! Ezt okozza napi 2 csésze kávé a májjal.

Hasvillantás, Buffalo cipő, csípőnadrág – Így öltöztünk a 2000-es években!

Régebben más volt! Szinte minden, így a divat is teljesen más volt, sokan vannak, akik szeretnék elfelejteni a borzalmas ruhadarabokat, viszont vannak...

A tengerbiológusok is meglepődtek, amikor meglátták ezt a tengeri lényt a strandon!

A CNN szerint a lény 2 méter hosszú volt, az UC Santa Barbara rezervátum homokos partján találtak rá. A lény felbukkanása a kaliforniai, ausztráliai...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a misztikus, érdekes hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.