notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nostradamus jóslata 2019-re: 27 évig tartó borzalom közeleg...

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 20. Konrád, Tivadar
  • EZ A HÍR TERJED A NETEN :

    Kávézót nyitnál? Ezért elengedhetetlen a víz vizsgálat!
    KACSA VAGY IGAZ?JÁRJUNK UTÁNA EGYÜTT!
  • EZ A HÍR TERJED A NETEN :

    Ez Miley Cyrus tökéletes fogainak titka
    KACSA VAGY IGAZ?JÁRJUNK UTÁNA EGYÜTT!
  • EZ A HÍR TERJED A NETEN :

    Fogszabályozás előtt állsz? Akkor ezt a 8 dolgot tudnod kell!
    KACSA VAGY IGAZ?JÁRJUNK UTÁNA EGYÜTT!

 | Szerző: Sz.F.
címkék: Rejtély, Részben igaz

Nostradamus jóslata 2019-re: 27 évig tartó borzalom közeleg...

hirdetes
Nostradamus jóslata 2019-re: 27 évig tartó borzalom közeleg...
A mi értékelésünk szerint ez a hír:
Nem bizonyított
Szerinted? Olvasd el a cikket és szavazz a lap alján, mit gondolsz erről a hírről, és nézd meg mások véleményét, vagy küldj be információt, képet, véleményt írásban! Vessünk véget a facebook-on terjedő szennyáradatnak, állítsuk meg a kacsa hírek terjedését a közösségi média erejével.

Nostradamus jóslatainak sajnos, vagy nem sajnos, de lehet hinni, ugyanis már nagyon sok minden bejött, amit előre látott…A francia jövendőmondó szerint jövőre elszabadul a pokol a Földön, nézzük a részleteket! 

Ki is volt Nostradamus?

Michel de Nostredame, vagy latinosított nevén Nostradamus, (Saint Rémy, Franciaország, 1503. december 14. – Salon, Franciaország, 1566. július 2.) a francia reneszánsz neves alakja; IX. Károly francia király udvari orvosa, képzett csillagász-asztrológus, misztikus jós (látnok),(gyógyszerész). Kortársai körében nemcsak pestisdoktorként, hanem látnokként is ismert volt, utóbbi tevékenysége alapozta meg máig tartó hírnevét.

 

Az emberiség jövőjére vonatkozó jóslatai, melyeket A próféciák (más néven (A) Centuriák) c. könyvében hozott nyilvánosságra, sokak szerint ugyanis teljesültek, illetve teljesülnek. Az utókor által Nostradamusról kialakított vélemények széles skálán mozognak. Az spektrum egyik végén az olyan radikális álláspontok vannak, mint amilyen Jacques Halbronn-é) aki szerint a Nostradamus Próféciái utólagos hamisítványok, melyek csak később, politikai motivációk alapján születtek. Bár Halbronn rendkívül jól ismeri az eredeti szövegeket és a kapcsolódó dokumentumokat (többet ő maga segített felkutatni és feldolgozni), a terület legtöbb szakértője elveti az álláspontját.

 

A spektrum másik végén számos, közelmúltban publikált népszerű könyv és több ezer internetes oldal található, melyek szerint A próféciák nemcsak, hogy eredetiek, de Nostradamus ténylegesen próféta is volt.

 

Bár sok jóslat értelmezésében eltérnek, de általában egyetértenek abban, hogy megjósolta a francia forradalmat, Napóleon és Hitler fellépését; mindkét világháborút, ezen kívül többnyire olyan események előremondásában is egyetértenek, mint a német V1 szárnyas robotbomba felfedezése, a Hirosima és Nagaszaki elleni atomtámadások, avagy Louis Pasteur működése.

 

Ezen művekre szintén jellemző, hogy a legtöbb ilyen könyv nagyjából egybehangzóan állítja, hogy Nostradamus megjósolta az adott könyv megjelenésének idején történt fontosabb aktuális eseményeket, mint például a holdraszállást, Diana hercegnő halálát, a Challenger-katasztrófát. Most pedig nézzük, mit jósolt Nostradamus a következő évre, lapozz egyet és ismerd meg a részleteket! 

 

hirdetes
Szavazz, szerinted ez a hír:
Kacsa
Nem bizonyított
Részben igaz
Igaz
Mondd el a véleményed a cikkről, értékeld 1-5-ig!
Átlagos értékelés: 4,00 | Szavazatok száma: 3
hirdetes

Van információd a témáról? Képed, bizonyítékod?
Írd le nekünk, küldd be, megjelentetjük! Kattints ide!


Fogszabályozás előtt állsz? Akkor ezt a 8 dolgot tudnod kell!

Fogszabályozás előtt állsz? Akkor ezt a 8 dolgot tudnod kell!

2024-03-07

Ebben a cikkben áttekintjük a fogszabályozás legfontosabb szempontjait, és megosztunk néhány hasznos tippet azoknak, akik előtt állnak ezen utazás.

Milyen térelválasztási lehetőségeink vannak egy irodában?

Milyen térelválasztási lehetőségeink vannak egy irodában?

2024-01-11

Az irodai környezet megteremtésekor a térelválasztás kulcsszerepet játszik, hiszen jól megválasztott megoldások segítenek optimalizálni a munkaterületeket

5+1 Játék, Amivel Minden Szülinapi Zsúrt Fel lehet Dobni!

5+1 Játék, Amivel Minden Szülinapi Zsúrt Fel lehet Dobni!

2023-12-06

Egy sikeres szülinapi buli kulcsa a szórakoztató és izgalmas játékokban rejlik. Ha szeretnéd feldobni a következő zsúrt, itt van néhány ötlet, amelyek garantáltan leköti majd a kis vendégeket.


2023-11-20 Megéri-e az Influencer Marketing egy szálloda számára?

Az online térben való jelenlét és a szállodák népszerűsítése érdekében az influencer marketing egyre fontosabb. De tényleg megéri a szállodáknak ebbe fektetni?

2023-10-12 5+1 tipp amivel meglepheted a kollégáidat karácsonyra

A karácsony az év egyik legcsodálatosabb időszaka, amikor szeretetet és melegséget osztunk meg azokkal, akik fontosak számunkra, ideértve a kollégáinkat is

2023-09-08 Mit csinál egy Vagyonőr? Kik ők, hol dolgoznak és mi a szakma jelentősége?

A személy és vagyonőrök olyan szakemberek, akik kulcsfontosságú szerepet játszanak a biztonság fenntartásában és a vagyonvédelemben különböző környezetekben.

2023-08-18 Érdekel a szállodavezetés? Így válhatsz profi szállodamenedzserré!

Ha vágyaid közé tartozik a szállodaiparban való sikeres vezetés, itt van néhány kulcsfontosságú lépés, amelyek segíthetnek elérni a szállodaüzemeltetési célt.

Az egyik legjobb fogpótlási módszer: Mennyibe kerül a fogkorona?

A fogászatokról, fogorvosokról terjeng az a rémhír, hogy méregdrágán, és fájdalmasan dolgoznak. Igaz ez? Tényleg egy vagyonba kerül, ha valaki...

Milyen térelválasztási lehetőségeink vannak egy irodában?

Az irodai környezet megteremtésekor a térelválasztás kulcsszerepet játszik, hiszen jól megválasztott megoldások segítenek optimalizálni a...




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a misztikus, érdekes hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.